O našem chilli

Každý den přicházíme do kontaktu s našimi zákazníky v prodejně. A úplně každý den odpovídáme na otázku ..."A odkud to vozíte, kde toho mají tolik?"

Pyšně (někdy na konci sezony spíš unaveně) odpovídáme ..."Odnikud, všechno si samy vyrábíme. A ještě před tím si to samy vypěstujeme". Následuje údiv, pochvala, případně dotazy.

Největší oříšek na našem podnikání je ten, že všechny papričky nám dozrávají v rozmezí 2-3 měsíců. Takže máme na kompletní zpracování celé úrody jasně vymezený čas. A tak po paletách necháme dovážet sklenice, po paletách cukr a ocet na nálev a naostříme nože.

Jedeme cca 12-15hodin denně. Máme už spoustu zkušeností (sdílíme na blogu), a ještě více zážitků (na našem FB), hodně "nechycených" víček, a ještě více vylitých "nepovedených" omáček.

Baví nás to. A baví nás to čím dál tím víc. A Vy, naši zákazníci nás držíte a podporujete a chválíte a chválíte. Moc za to děkujeme! My s Hanou totiž jedeme na pochvalu :-)

Nebojte se nám nápsat na mail nebo FB, pokud máte tip nebo přání receptu, který by vám od nás chutnal. Rády se necháme inspirovat. 

 vinobraní Valtice 2018 (13)

A co o nás napsali jiní můžete mrknout tady v sekci Napsali o nás

Screenshot 2020-11-01 at 13.31.42