Nakládané chilli papričky
Česká odrůda, je tady vůbec někdo, kdo ji nezná?
Kód: 977
Aji Amarillo je fantastická, velmi květinově jemná.
Kód: 401
Kód: 1151
Kód: 1818
Bulharská mrkev, nebo chilli?
Kód: 1145
Krutopřísná královna chilli
Kód: 1782
Maďarský zástupce, nejméně ostrá odrůda kterou pěstujeme.
Kód: 2117
Nevoní po čokoládě, ale kouřově,a je nejsilnější mezi Habanery
Kód: 395
Habanero v hořčičné barvě - raritka
Kód: 356
Chilli paprička Habanero Orange je základní Habanero
Kód: 377
Raritní, mírněji ostré Habanero
Kód: 975
Karibské Habanero z Moravy
Kód: 410
Kód: 973
Kód: 407
Kód: 1139
Raritní varieta Jalapenos
Kód: 978
Hnědá koule, silná stěna.
Kód: 1160
Snad nejchutnější chilli ve vesmíru
Kód: 386
Kyselá jako limetka a pálivá, prostě vaše oblíbená!
Kód: 419
Kód: 1154
Kód: 359
Něco jako "polodivoké" Habanero
Kód: 398
Thajská červená, thajská zelená, někdy MIX
Kód: 350
A Google říká? Počkejte si.... Skotská kapuce
Kód: 344

Prohlédněte si širokou škálu našich zavařených chilli papriček. Žádná zpracovatelská linka, všechno pěkně ´hand made´. Podle tvaru a velikosti plodu necháváme některé odrůdy v nálevu celé (většinou menší odrůdy alá Tabasco), nebo rozkrojené na polovičku (například Puerto Rican), občas si trochu zakrájíme (Jalapeno).
Nálev je standartní, u všech odrůd stejný, jemný, slano-sladko-kyselý, s troškou koření, zato bez konzervantů a přísad. Papričky jsou následně zavařované, takže pokud si omylem nálev nezakalíte při vlastní manipulaci, vydrží Vám v lednici dostatečně dlouho.
A kompletní sortiment máme v našich prodejnách v Praze a Brně, stačí se u nás jenom zastavit. Z těch barev vám budou oči jen přecházet!
Přidávejte k jakémukoliv jídlu, fantazii se meze nekladou :-) Dobrou chuť!