Chilli omáčky
HALÓÓÓ, HALÓÓÓ, je tady někdo kdo nemá v ledničce ani jednu, opravdu ani jednu ostrou omáčku? Není, protože takový člověk NEEXISTUJE!
A vy jste právě u nás v ledničce.
A uvnitř na dveřích si můžete vybrat mezi omáčkou, která má základ z ovocného nebo zeleninového pyré, a chilli je tam na konci jako třešnička na dortu. Ochucené omáčky
Anebo fermentované omáčky! Nejzdravější způsob zpracování, starý jako lidstvo samo! Hanina si prosadila fermentovaný omáčky jako náš výrobní produkt hned při druhé sklizni, takže už někdy v roce 2014. Nemusím snad ani říkat, že ona coby vizionář měla opět pravdu a vás naše fermenty baví. Od té doby nám probublalo výrobou několik tisíc litrů fermentů. Protože FERMENTACE VLÁDNE SVĚTU!
A tak se stalo, že máme největší sortiment fermentovaných omáček na Českém trhu, a to, že je veškeré použité chilli vypěstované u nás, v Česku, V Ladné u Břeclavi už mnozí z vás taky víte.
K pokusům s vlastní fermentací jsme mezitím navnadily desítky nadšenců a máme z toho fakt radost. Pokusím se pro vás natočit tajné video, no ale nevím nevím, jestli mě Hanina do své laboratoře pustí...