Chilli omáčky
Porovnej si síly s kamarády
Zástupce naší tropické řady
Slunečné pobřeží ve sklenici
Nejpálivější chilli světa! Opravdu.
Omáčka ze sladké bílé cibule
Omáčka ze sladké červené cibule
Citrusy a chilli? Slunce a nebe? No jasně, že ano
Omáčka z ďáblova jazyka
Výborná síla s citrusovým nádechem
Green chilli
Čokoládová barva, ne chuť!
Habanero - hořčičná, nepopsatelná barva plodu
Habanero v oranžové - odrůda z Karibiku
Habanero - odrůda z Karibiku
Naše nová řada čistých omáček
Habanero - raritní, tmavá odrůda
Habanero - žlutá, jásavá odrůda
Maďarská, výjimečná odrůda
Chcete si připravit Papa a la Huancaína? Tady máte základ.
Chcete si připravit Papa a la Huancaína? Tady máte základ
Chilli pasta z chuťově velmi zajímavé odrůdy
My tam to mango fakt cítíme.
Červená, spíše pikantní než pálivá
Čistá chilli pasta na vaření
HALÓÓÓ, HALÓÓÓ, je tady někdo kdo nemá v ledničce ani jednu, opravdu ani jednu ostrou omáčku? Není, protože takový člověk NEEXISTUJE!
A vy jste právě u nás v ledničce. A uvnitř na dveřích si můžete vybrat mezi omáčkou, která má základ z ovocného nebo zeleninového pyré, a chilli je tam na konci jako třešnička na dortu - to jsou naše ochucené omáčky.
Anebo fermentované omáčky! Nejzdravější způsob zpracování, starý jako lidstvo samo! Hanina si prosadila fermentovaný omáčky jako náš výrobní produkt hned při druhé sklizni, takže už někdy v roce 2014. Nemusím snad ani říkat, že ona coby vizionář měla opět pravdu a vás naše fermenty baví. Od té doby nám probublalo výrobou několik tisíc litrů fermentů. Protože FERMENTACE VLÁDNE SVĚTU! A tak se stalo, že máme největší sortiment fermentovaných omáček na Českém trhu.
A taky máme celou řadu omáček PROSTĚ CHILLI a k tomu chilli pasty.
A to, že je veškeré použité chilli vypěstované u nás, v Česku, v Ladné u Břeclavi už mnozí z vás taky víte.