Zeleninové omáčky s chilli
Cibule bílá i červená. Rajče. Kapie. A všude je dostatek chilli.
Tato kategorie se často mění - většinou rozšiřuje. Protože nejsme odkázány na sklizeň surovin (chilli je pouze jedna z ingrediencí), recepty si můžeme v klidu vymýšlet po celý rok. Baví nás příběhy jednotlivých majd, jak vznikly a co se k nim váže. Jsou to omáčky tzv. "na okraj talíře", přílohové, třeba jen tak namočíte nachos.....ta poslední tečka.

Nemůže chybět na žádné grilovačce.

Slunečné pobřeží ve sklenici

Omáčka ze sladké bílé cibule

Omáčka ze sladké červené cibule

Je kečup omáčka, nebo není? Co myslíte?

Vychytaná omáčka podle slavné receptury.

Ananas ve slano-ostré úpravě

Papaja nebo Papaya?

Nejlepší možná omáčka k burgru ever.

Ostrá slaninová omáčka....

Znáte z Itálie, takže použijete na spaghetti? Vyrábíme vždy z čerstvě dozrálé zeleniny, takže pokud není skladem, tak čekáme na úrodu :)

Trochu sladká, trochu kyselá, trochu ostrá. Co chtít víc?