Čatní, hořčice, suga, zeleninové pasty s chilli

Z jednoho pole, jahoda s řepou? To je punk! Chutney / čatní?

Hrubozrná hořčice s vůní Indie. A s Jolokií.

Nejpálivější hořčice ever

Cuketa jako základ

Dýní se vloni udýnilo dostatek. Tady z nich máte super hořčici

Hrubozrná, s vůní Karibiku, protože Habanero

Pivo, černé jako špatné svědomí. Místo vody.

Vylisovaný olej ze semínka-chilli

Znáte od Středozemního moře. Vyrábíme vždy z čerstvě dozrálé zeleniny, takže pokud není skladem, tak čekáme na úrodu :)
Když už nevíte coby, tak jste tady správně.
Velmi nás baví si vymýšlet, s čím chilli zkombinovat, třeba švestkové chutney.. Anebo běžnou věc uděláme po našem, třeba hořčici.