Nastavení
Trochu sladká, trochu kyselá, trochu ostrá a celá červená. Co chtít víc?
Trochu sladká, trochu kyselá, trochu ostrá, trochu zelená. Co chtít víc?
Znáte z Itálie, takže použijete na spaghetti? Vyrábíme vždy z čerstvě dozrálé zeleniny, takže pokud není skladem, tak čekáme na úrodu :)
Česká odrůda chilli papričky
Novinkový přírůstek do naší řady
Slaninový JAZZ - větší sklenice
Slaninový JAZZ - co to asi je?
Na těstoviny - ostré, a svoje tam odpracuje slanina
Sirup s chilli, zázvorem a limetkou
Sirup s chilli, pomerančem, zázvorem a limetkou
Sirup s chilli, mangem, zázvorem a limetkou
Scotch Bonnet je nejlepší skoro Habanero ever
Chilli paprička Scotch Bonnet je pro fajnšmekry a znalce
Velmi originální původ této salsy
Nejlepší možná omáčka k burgru ever.
Papaja nebo Papaya?
Mango + chilli = Karibik
Ananas ve slano-ostré úpravě
Ochutnávkový balíček
To nevymyslíš, brutus!
Nemáš brusinky? Dej tam rybíz
Výsev stačí v únoru
Rawit je slavný a ochutnejte proč
Čistá šťáva z čerstvých plodů chilli
Nacházíte se na straně 2 z 12.