Nastavení
Naše královna v temné barvě
Silná, zemitá, ostrá, čokoládová BHUT JOLOKIA
Nemůže chybět na žádné grilovačce.
Banány jsou zdravý, ale trochu...mdlý. Takže chilli
Frajerka z Italie, takovej GUCCI mezi chilli
Caterpillar chilli
Jíst červy je IN.
Jeden ze základů mexické kuchyně, voní a voní
Angrešt neboli srstka. Takový moravský Kiwi
Angrešt nebo srstka? Rozhodně s chilli.
Zástupce naší tropické řady
Ajvar je pojem, A tenhle je náš. Wocháckej.
Výsev stačí v únoru :-)
Zajímavé, málo ostré plody. Ale co je to málo, že?
Čokoládově hnědá, jedna z nejslabších, ale stačí :-)
Pěstuj chilli papričky, je to zábava.
Tenká stěna, přesto křupavá.
Náš chilli kaviár
Pro rozšíření vaší sbírky chilli papriček
Pěstujte a radujte se z výsledku!
Porovnej si síly s kamarády
Vyčleň si prkýnko pouze na chilli!
Nacházíte se na straně 12 z 12.