Nastavení
Nesmí chybět v Mole majdě
Jeden ze základů mexické kuchyně, voní a voní
Vzácná a velmi chutná odrůda
Pan Fialový
Už u nás docela slavná, fatální...
Výborná síla s citrusovým nádechem
Silná, ale svěže citrusová odrůda
Escabeche je jednoduchá, fermentovaná, křupavá, v našem podání více pikantní nakládaná zelenina, která se hodí k čemukoliv.
Kupodivu náš první jazz, který jsme uvařily. A je oblíbený dodnes.
Omáčka z ďáblova jazyka
Menší plod, cisařská žluť, vysoká ostrost
Výsev bohatě stačí v únoru
Jednoduché, překvapivé, červené....
René, já a Rudolf. Všichni známe reklamu na švestkové... chutney.
Z jednoho pole, jahoda s řepou? To je punk! Chutney / čatní?
Červený rybíz, červená cibule. Červené čatní.
To jsme ale světoví, že? Mango? Chutney / čatní?
Trocha ovoce, trocha zeleniny. Čatní.
Trocha cukety, trocha chilli. Čatní.
Cvrčci a vyuzené Jalapeno alias Chipotle
Cvrčci nejvíc ostrou papričkou Carolina Reaper
Cvrčci a limetka a chilli
Nacházíte se na straně 9 z 12.