Escabeche je vlastně životní styl nakládání

Koncentrovaná chuť naložené zeleniny, která původně nejradši doprovází rybu, ale vlastně se hodí k čemukoliv. 

Escabeche k nám dorazilo z Latino kuchyně a jeho krása tkví v tom, že ho můžete udělat z jakékoliv zeleniny, čeho máte zrovna přebytek, nebo na co máte chuť. Původně vychází receptura z pikantnosti Jalapena, ale když nemáte Jalapena, tak tam zkrátka dejte chilli. 

A co tedy dělá Escabeche tak svojským, že mu prostě neříkáme "nakládaná zelenina"? Ocet, octy.. to je oč tu běží. escabache%20nakladana%20zelenina%20s%20chilli

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení