CHLAZENÉ A MRAŽENÉ PRODUKTY MOMENTÁLNĚ NEPOSÍLÁME PŘEPRAVOU. MOŽNÝ POUZE OSOBNÍ ODBĚR.

Zapálená kuchařka o World of Chilli

Zatímco před pěti lety obhospodařovaly skleníků šest, dnes jich už mají jedenáct. Zajímá mě, jestli se i násobně navýšila práce spojená s pěstováním. „Ani ne. Možná už to totiž umíme líp,“ usměje se Alena.  „Třeba už víme, že ta kytka potřebuje větší prostor, aby líp zaplodila. Poprvé jsme to třeba dávaly po dvaceti centimetrech. Hamižně, abychom toho měly hodně,“ odzbrojuje mě svou upřímností. „Teď už ale víme, že to tu kytku stresuje, tak ji dáme až o metr dál, aby byla silná. Ve výsledku tak vydá víc plodů, než kdyby byla namačkaná.“

 

Celý příspěvek na webu Zapálená kuchařka si můžete prečíst tady. 

 

Screenshot 2020-11-01 at 12.49.12