Čatní, hořčice, suga, zeleninové pasty s chilli
To jsme ale světoví, že? Mango? Chutney / čatní?
Z jednoho pole, jahoda s řepou? To je punk! Chutney / čatní?
Z jednoho pole, jahoda s řepou? To je punk! Chutney / čatní?
René, já a Rudolf. Všichni známe reklamu na švestkové chutney.
Hrubozrná hořčice s vůní Indie. A s Jolokií.
Nejpálivější hořčice ever
Cuketa jako základ
Dýní se vloni udýnilo dostatek. Tady z nich máte super hořčici
Hrubozrná, s vůní Karibiku, protože Habanero
Hrubozrnná hořčice s vůní Mexika a léta.
Vylisovaný olej ze semínka-chilli
Olej vylisovaný ze semínka-chilli :-)
Znáte od Středozemního moře. Vyrábíme vždy z čerstvě dozrálé zeleniny, takže pokud není skladem, tak čekáme na úrodu :)
Znáte z Itálie, takže použijete na spaghetti? Vyrábíme vždy z čerstvě dozrálé zeleniny, takže pokud není skladem, tak čekáme na úrodu :)
Když už nevíte coby, tak jste tady správně.
Velmi nás baví si vymýšlet, s čím chilli zkombinovat, třeba švestkové chutney.. Anebo běžnou věc uděláme po našem, třeba hořčici.