O našem chilli

Každý den přicházíme do kontaktu s našimi zákazníky v prodejně. A úplně každý den odpovídáme na otázku ..."A odkud to vozíte, kde toho mají tolik?"

Pyšně (někdy na konci sezony spíš unaveně) odpovídáme ..."Odnikud, všechno si samy vyrábíme. A ještě před tím si to samy vypěstujeme". Následuje údiv, pochvala, případně dotazy.

Největší oříšek na našem podnikání je ten, že všechny naše papričky dozrávají v rozmezí 2-3 měsíců. Takže máme na kompletní zpracování celé úrody jasně vymezený čas. A tak po paletách necháme dovážet sklenice, po paletách cukr a ocet na nálev a naostříme nože.

Jedeme cca 12-15hodin denně. Máme už spoustu zkušeností, a ještě více zážitků, hodně "nechycených" víček, a ještě více vylitých "nepovedených" omáček.

Baví nás to. A baví nás to čím dál tím víc. A Vy, naši zákazníci nás držíte a podporujete a chválíte a chválíte. My s Hanou totiž jedeme na pochvalu :-)

 vinobraní Valtice 2018 (13)